nővarázsoló műhely - Pintácsi Viki fotós-énekesnő

A változatosság nem csak az élet sója, hanem a működésének a lelke is./John Gribbin/
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

A Nővarázsoló Műhely Program 2007 óta várja a Hölgyeket. Programunk célja megmutatni nekik, hogyan találhatják meg, hangsúlyozhatják a bennük rejlő nőiességüket. Van, akinek ez nem okoz semmiféle nehézséget, és csak szeretne néhány klassz, csajos vidám órát, s pár profi képet magáról. De akadnak olyanok is, akik elveszettnek érzik nőiségüket, mert az anyaságot, a családot - érthetően - előtérbe helyezték életük bizonyos szakaszában vagy mert cégvezetőként dominánsak, s szeretnék visszaszerezni gyengéd, finom, nőies oldalukat.


Akadnak, akik szakítás után keresik elveszett önbizalmukat vagy társkereső oldalra szeretnének előnyös portrékat magukról. Bármi is a cél, amelyért felkeresnek minket, kis csapatunk igyekszik megmutatni, hogyan mutatnak profi sminkkel, fodrász által készített frizurával, igazán előnyös öltözetben, kiegészítőkkel, jópofa háttér előtt, szépen megvilágítva és lefotózva. A legtöbb hölgy nagyon meglepődik, hogy valójában mennyire szép, s ez az újdonság nagyon jó hatással van az önbizalmukra és az életükre a továbbiakban. A program ideje alatt nagyon sokat beszélgetünk a hölgyekkel, akik általában megnyitják előttünk szívüket, s talán ha már beszélnek problémáikról, a velük történtekről, ezzel is elindulnak a feldolgozás, megoldás útján.

- Események, Tanácsadás
Nővarázsoló Műhely nevű "átváltoztató" progrmamommal 2007 óta várjuk a hölgyeket. A program kitalálója, kreatív vezetője és fotósa vagyok egyben. Az elmúlt 10 esztendőben több ezer Hölgy is járt már nálunk, közülük sokan elsősorban azért, hogy önbizalmi/önértékelési problémáikat elhagyhassák a programunkon való részvétel és a róluk készülő fotók által.Tekintettel arra, hogy a Nővarázsoló Fotózások során mély lelki kérdések is felmerülnek, a vendégekkel sokat beszélgetünk és igyekszünk holisztikusan szemlélni a Nőiességet és a Női Szerepet, komoly tapasztalatra tettem szert abban, hogyan lehetséges a Hölgyeknek elindulni az önismeret/önfejlesztés és önbizalom növelés útján.Az utóbbi időben egyre többen keresnek meg azzal, hogy egyéni konzultáció keretén belül a segítségemet kérjék, hogy képesek legyenek a nőiségüket tudatosan megélni.
Az egyéni konzultációk igényelhetők, információ, jelentkezés mail-ben itt: novarazsolomuhely@gmail.com
A fenti témában időnként csoportos tréningeket, rendezvényket is szervezünk.

Kapcsolat:
fotózás/nővarázsoló műhely: foto@pintacsiviki.hu
fellépés: musor@pintacsiviki.hu
Nővarázsoló műhely fotó műterem:
1063, Bp. Szív utca 41.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz